jaah

heihei.
Lite nytt som skjer fortiden, er masse #prøver når det gjelder skole. Dette er noe som er sykt utmattende og stressende! dagen før jeg skal ha prøve kommer jeg på jeg skal ha den, å bare å faaaen må nok bruke hele dagen på å øve... Blir i utrolig dårlig humør når sånne situasjoner oppstår, men det er deilig å komme på skolen å få  utlevert prøven å tenke jess, I nailed it :D, da var all øvingen plutselig verdt det. Vi hadde en prøve i dag i historie som gjikk ut på jordbruk samfunnet, jeger og sanking samfunnet, tributtsamfunnet osv... tror det gjikk kjempe bra. Ellers så har vi to prøver i morgen, en i matte og en i rettslære! har brukt dagen i dag til å øve å slappe av... sykt kjedelig. Også er jo skolen begynnt i gjen, noe som er sykt tungt om morningen da jeg må stå opp grytidlig! I høstferien kunne jeg bare ligge å sløve i sengen til laaaangt på dag, å ture ut på kvelden med venner, så den overgangen var jeg ikke litt klar for. Jeg har brukt de siste dagen tilr å komme meg litt inn i døgnrytmen, så blir korte kvelder slik jeg i det heletatt kommer meg opp om mårningen.

Men jeg lover å #oppdatere noen gøyere innlegg seinere når det faktisk skjer noe, og når alt er på plass, stay tuned :))
Blogges :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lena

Lena

17, Bergen

Hei, jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg kommer til å legge ut innlegg om hverdagen min og andre ting som faller meg inn så om dette er noe som innteriserer deg så er det bare til å følge med :)

Kategorier

Arkiv

hits