Ask.fm

Helåå.
er sikkert mange av dere der ute som har #ask.fm ? Det er en side der du kan spørre venner eller ukjente om spørsmål, enten anonymt eller ikke. Dersom man får et spørsmål man ikke vil svare på, kan man bare ta det vekk, da er det ingen som får sett det. Jeg fant denne siden da jeg så at noen venner av meg hadde lenket sin side på facebook, jeg trykte innpå å syntes at dette virket artig så jeg lagde meg en bruker selv.

noen som har lyst å spørre meg om noe artig så er det bare til å kopiere denne linken, lime den inn i søke feltet og stille meg spørsmål: http://ask.fm/ltv96 :)

  Blogges :))

2 kommentarer

Lisa

12.10.2013 kl.17:46

Heisann!!!! Helt til å begynne med at denne blogggen er den morsomste blogggen på hela blogg, og nå er jeg ærlig! Jeg må beklage så mye at jeg ikke har skrevet kommentarer tidligere men noe ganger så er man bare lit lei å så glemmer man det. Fordi det er latterlig mange frekke sender inn og kommenterer. Jeg har nemlig selv erfart dume komentarer da jeg hadde blogg. Det var utrolig vondt. Jeg håpper dypt at du ikkje får noen frekke komenterer og at du får veldig mange flere motiverende komenterer. Siden jeg har lagt ned blog tennkte jeg å bare dele ein link til ein konkk som jeg akkurat har meldt meg på. Premien er et gavekort. Jeg håper inderlig at jeg vinner, men lykken med med meg så håper jeg at du skal! Det hadde vært koselig om du testet den!

Lena

12.10.2013 kl.20:01

Lisa:
Utrolig koslig å høre :).
Du må ha mye lykke til i konkurransen!

Skriv en ny kommentar

Lena

Lena

17, Bergen

Hei, jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg kommer til å legge ut innlegg om hverdagen min og andre ting som faller meg inn så om dette er noe som innteriserer deg så er det bare til å følge med :)

Kategorier

Arkiv

hits