Weekend

I helgen har jeg egentlig bare slappet av, skulle egentlig ut fredagen med noen venner, men ble ikke noe av. Jeg var heller hjemme med familien og hadde #filmkveld. Vi såg den aller første X-Men filmen "first class", den er sykt bra! elsker alle X-men filmene, de er så råå. Bortsett fra det så var det en ufattelig slapp fredagskveld. Lørdagen var jeg med noen venner, gjorde ikke  stort mye... var hjemme å såg family guy og seinere ut på kvelden var vi ute å rånet. Var jævlig rått! vi hadde en scooter, en cross, en bimmer og en annen bil jeg ikke helt vet merket på. Kvelden ble stortsett utfyllt av det.  I dag har jeg vært på #jobb ! noe som sliter meg sykt ut, har bare lyst å dette ned i senga å sove når jeg kommer hjem. Men på annen side er jobben veldig praktisk, er ikke helt som alle andre jobber. Jeg jobber en dag i uka som "vaske hjelp" hahah høres ikke helt bra ut, men ja jeg kan og velge om jeg vil jobbe fredag, lørdag eller søndag så lenge det er reint til mandag, og da har jeg valgt søndagen fordi det stortsett ikke skjer så mye denne dagen. Jeg bruker ca 1 og en halv time og får 300, jeg ble tilbud 500 først men da trodde de at jeg var 18 år! så da de fikk greie på at jeg var 17, da reduserte de lønningen min til 300kr, noe som var litt dritt. Jaja penger er penger! 

Trailer: X-men first class
Blogges :))

2 kommentarer

Sara Tangstrøm

06.10.2013 kl.20:13

da gleder du deg sikkert til du er 18 da, så får du 500kr igjen, haha :-) jobb er praktisk, da greier du jo å være litt mer selvstendig også! Jeg elsker å ha jobb og få inn et par tusen kroner i mnd! Ha en fin kveld :D

Lena

06.10.2013 kl.20:44

Sara Tangstrøm:
Hehe jaa gleder meg sykt!
men tviler på jeg kommer til å ha denne jobben så altfor lenge, er jo ikke så altfor mye penger jeg tjener, så hadde vært greit med en annen jobb :).

Ett par tusen i måneden hørtes helt konge ut!
du må ha en fin kveld du også :D

Skriv en ny kommentar

Lena

Lena

17, Bergen

Hei, jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg kommer til å legge ut innlegg om hverdagen min og andre ting som faller meg inn så om dette er noe som innteriserer deg så er det bare til å følge med :)

Kategorier

Arkiv

hits