Lang dag!

Heihei

Det har vært en utrolig lang dag i dag, og det er ganske slitsomt! skolen i seg selv har ikke vært så hardt, men etter å ha kommet hjem å sitte seg ned med lekser. Har sittet helt fra jeg kom hjem med IT boken plantet fremfor trynet siden vi skal ha  prøve i morgen. Egentlig har eg bare lyst å hive alt utav senga og legge meg til å sove, det hadde vært noe det!

Noen som ikke vet hva #IT er ? Det er et fag  man kan velge på "videregående i 2 klasse hvis man går almenn (studiespesialisering), forkortelsen IT står for #internasjonal teknologi. Det sier seg kanskje selv at det har noe med data å gjøre. Jeg hadde ikke valgt dette faget fra starten av da jeg begynnte Skoleåret mitt på VG2 i år, jeg valgte engelsk, men det er ikke min sterke side så jeg valgte vekk engelsk og skiftet til IT, så nei jeg har ikke noe engelsk i det heletatt noe som er ganske godt å tenke på. IT er et ganske avslappende fag etter min mening, det er mye lettere en jeg hadde trodd og det er enkelt å følge med. Faget går ut på å lære om forskjellige datamaskiner, hva en datamaskin består av, lære å lage nettsider, redigere i photoshop osv. Faget kan høres veldig tørt ut, men det er et ganske greit fag og det er utrolig lærerikk. Jeg anbefaler absolutt dette faget til dere som er i tvil om hva dere skal velge.


Noe annet jeg vil medele med der er at vi fikk tilbake noen matte prøver vi hadde i forrige uke, fikk 5-! Ble overlykkelig, jeg har aldri fått bedre en 3+ i matte før så dette var et happy moment.

 

Blogges :))

2 kommentarer

Andrea

02.10.2013 kl.20:33

Halla! Først av alt må jeg fortelle deg at siden din er til mega stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de søteste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Lena

06.10.2013 kl.19:30

Andrea:
ÅÅh dette var utrolig gøy å høre, nå ble jeg glad! :)
Det er viktig ¨å ikke ta til seg negative kommentarer og heller fokusere på de positvie kommentarene du får. Jeg ønsker deg lykke til å håper du starter en blogg igjen, jeg har troen på deg :).
Skal ta en kikk på konkurransen å vurdere det.

Skriv en ny kommentar

Lena

Lena

17, Bergen

Hei, jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg kommer til å legge ut innlegg om hverdagen min og andre ting som faller meg inn så om dette er noe som innteriserer deg så er det bare til å følge med :)

Kategorier

Arkiv

hits